Just For The Taste Of Alene. - South Side Of The Sky

Hotell i Lund

Det är härligt med semester och det är väl något som vi alla längtar efter och vill ha. Ja det är så skönt när man känner att semestern närmar sig och man har massor med roliga saker inplanerade som man vill göra och som man vill hitta på. Ja det finns så mycket skoj och roliga saker som man kan hitta på och som man vill passa på att göra. Och det är ju kul att det finns så mycket som man kan välja på att göra. Det kan vara att åka ut till sommar stället om man har ett sånt. Eller åka båt i skärgården eller åka till Lund och se hur vackert det är neråt landet under sommaren. Ja då kan man leta upp lite boende i lund det ska vara toppen i Lund så det är säkert kul att åka dit.

Finns mycket att hitta på

Ja det finns mycket att hitta på och det är kul att man kan göra många saker och att man sen kan känna att man hittar ett ställe som man känner kommer att bli ett ställe som man gärna kommer tillbaka till. Ja det finns så mycket som man kan tänkas hitta på och som man gärna gör när man har semester. Det som är extra kul är ju att sitta och planera och se vad det är för något som man kan göra och så bokar man ina det och sen så väntar man och längtar tills semestern sätter fart och man kan njuta av att ha det skönt.
Ja det kan vara dags att börja planera vad man ska hitta på och vad det är för roliga saker som man vill planera in och göra när semestern börjar. För det går fort nu och snart är det vår och då är det inte långt till sommaren.